Украина, 65000, г. Одесса, ул. Новосельского - 94, оф. 20

Підлога для кондитерського цеху

 

Важливим етапом у спорудженні та ремонті будь-яких цехів є заливка підлоги. Крім того покриття повинно бути не тільки якісним і міцним, але й не псувати задумку дизайнера в оформленні інтер'єру. При виробництві підлоги для промислового цеху необхідно обов'язково враховувати всі зовнішні фактори, які можуть вплинути безпосередньо на саме покриття та його матеріал.

Виробництво і влаштування підлоги для кондитерського цеху від компанії «БАУБУД»

Компанія «БАУБУД» вже багато років займається виробництвом і устроєм високоміцних промислових підлог від українського виробника. Фахівці компанії - висококваліфіковані професіонали своєї справи. Вони без труднощів зроблять вам підлогу, яка буде мати естетичний і красивий вигляд, і до того ж відповідати вимогам приміщення і роду діяльності в ньому.

Як і в будь-якому промисловому цеху, кондитерський вимагає заливання бетонної підлоги. Покриття для кондитерського цеху має бути якісним, надійним і міцним, та приносити персоналу  максимум комфорту. Наші співробітники зможуть подбати про те, щоб кожному працюючому у кондитерському цеху було комфортно і безпечно, адже безпека перш за все. Після того як готову бетонну підлогу, основний шар, його можна доповнити ще одним поверхневим шаром, додатковим покриттям, яке буде відповідати нормам.

Основні вимоги до підлоги для кондитерського цеху

Так як в кондитерському цеху працюють з харчовими продуктами, то вимоги до виробництва та встановлення для підлоги є важливими і обов'язковими:

  • Міцність і стійкість до зношування, оскільки в кондитерському цеху працює велика кількість співробітників і встановлено спеціальне обладнання;
  • Стійкість до займання та загоряння, оскільки в кондитерському цеху встановлені спеціальні виробничі печі, навколо яких досягається досить висока температура;
  • Підлога в такому приміщенні повинна бути стійкою до зайвої вологи, так як спостерігається високе випаровування і часті прибирання;
  • Гігієнічність, адже робота йде з харчовими продуктами, і легко піддаватися стерильній обробці, при цьому не псуватися;
  • Підлога в кондитерському цеху не повинна проявляти ніяких шкідливих речовин, які добре вбирають в себе продукти харчування;

Ми пропонуємо вам влаштувати якісну і надійну підлогу для кондитерського цеху, яка буде не тільки відповідати всім нормам і стандартам, а ще й мати привабливий і естетичний вигляд за рахунок додаткового покриття.

Якості, якими повинна володіти підлога кондитерського цеху
Для безпечних і комфортних умов праці якісна і надійна підлога для кондитерського цеху повинна бути не просто міцним і стійким до зносу, а й мати деякі властивості:

  1. Мати ефект протиковзання, щоб уникнути нещасних випадків на виробництві.
  2. Бути гладкою, рівною, без тріщин та ям.
  3. Легко піддаватися прибиранню.
  4. Мати привабливий вигляд, оскільки кондитерська справа - це мистецтво.

Компанія «БАУБУД» і її співробітники допоможуть вам зробити правильний і якісний вибір для виробництва і влаштування підлоги в кондитерський цех. Від нас ви можете отримати не тільки консультацію, а й майстрів своєї справи, які в найкоротші терміни організують для вашого цеху ідеальну підлогу, яка відповідає всім нормам, стандартам і вашим бажанням.

banner

Наши достижения

banner
banner
banner