Украина, 65000, г. Одесса, ул. Новосельского - 94, оф. 20

Основні особливості і переваги полімерних підлог

ноя

09

2019

На сучасному ринку представлено безліч підлогових покриттів. Серед тих з них, які з'явилися відносно недавно, можна виділити наливну підлогу. ЇЇ основна особливість полягає в тому, що ЇЇ треба не укладати, а заливати. Зовні вона трохи нагадує лінолеум, але ідеально гладкий і не має швів. Що це?

Це безшовне полімерне покриття для підлоги. В якості підстави може застосовуватися майже будь-який матеріал, але найчастіше - дерево і бетон. Товщина підлоги може варіюватися від 1 до 7 мм, цей параметр залежить від навантаження і вологості в приміщенні.
Покриття можна використовувати майже в будь-якій кімнаті. Найчастіше його монтують там, де необхідні чистота і естетичність.

Переваги полімерних підлог

  • Довговічність. Нерідко така підлога може прослужити кілька десятків років. Вона герметична і вологостійка, не пропускає воду; зносостійка, здатна чудово протистояти навіть серйозні навантаження.
  • Термостійкість. Наливна підлога прекрасно переносить вплив низьких і високих температур, перепади їй байдужі. Саме тому її можна використовувати в промислових холодильниках або котелень.
  • Удароміцність. Наливна полімерна підлога ідеально переносить вібрації і падіння різноманітних предметів.
  • Еластичність. Покриття відрізняються гнучкістю, більшою мірою це відноситься до поліуретанового типу. Можна без сумнівів згинати їх, ніяких тріщин не з'явиться. Прекрасний вибір для житлового приміщення, побутові ушкодження не здатні заподіяти їй шкоду.
  • Екологічність. Полімерні підлоги абсолютно нешкідливі для здоров'я людини.
  • Простота монтажу. Це один з найголовніших плюсів - досить залити суміш і дочекатися її повного висихання. Не потрібно витрачати багато часу на установку.

Недоліків у полімерних підлог не так вже й багато. Основний з них - відсутність достатку забарвлень, в більшості магазинів пропонуються класичні варіанти. Незважаючи на те, що монтується таке покриття дуже просто, його демонтаж складніший.

Найчастіше роботи можуть бути виконані лише двома людьми. Перший займається виготовленням розчину і заливкою, другий намагається рівномірно розподіляти суміш і спостерігає за тим, щоб не було допущено ніяких помилок.

Спочатку заливають перший шар і чекають його висихання, яке триває близько доби. Потім переходять до другого. Коли і він підсохне, проводиться завершальний етап роботи - нанесення спеціального лаку.


banner

Наши достижения

banner
banner
banner