Украина, 65000, г. Одесса, ул. Новосельского - 94, оф. 20

Захист підлоги за допомогою полімерних покриттів

ноя

04

2019

У сучасному будівництві до підлог пред'являються все більш суворі вимоги. Це може бути пояснено тим, що на підлоги в житлових і комерційних приміщеннях діє велике навантаження, рівень якого в кілька разів більше, ніж на інші елементи будівлі. Щоб підлоги добре витримували хімічні і механічні дії, були міцними і надійними, а також тривалий час зберігали привабливий зовнішній вигляд, використовуються спеціалізовані полімерні покриття, які забезпечують його ефективний і довготривалий захист.

В даний час на будівельному ринку нашої країни представлений широкий асортимент полімерних підлог, до переваг яких можна віднести наступні:

  • стійкість до зовнішніх механічних впливів, ударів і подряпин;
  • водонепроникність, стійкість до впливу різних хімічних елементів і чистячих засобів, навіть при абразивній обробці;
  • зручність при збиранні;
  • стильний зовнішній вигляд;
  • на поверхні таких підлог не накопичується статична електрика.

Інше досить поширене найменування полімерного покриття - це наливні підлоги. Вони виготовляються на основі поліуретанів і епоксидів, надійно захищають бетонні підлоги від руйнування. Можна виділити кілька основних видів таких покриттів, які використовуються в сучасному будівництві.

По-перше, слід зазначити просочення, які добре проникають в поверхню, заповнюючи пори і тріщини, за рахунок чого здійснюється герметизація і зміцнення верхнього поверхневого шару.

По-друге, тонка захисна плівка утворюється при застосуванні універсальних поліуретанових грунтовок. Таку ж плівку можуть утворити матові або глянцеві тонкошарові покриття, які наносяться на оброблювану поверхню вручну, захищаючи її навіть від осідання пилу.

Наведені варіанти захисту підлогового покриття широко використовуються в різних будівлях і спорудах. Незрідка можна зустріти полімерні підлоги в паркінгах, критих стоянках, ангарах, торгових центрах, офісних будівлях та інших приміщеннях, де навантаження на підлогу досить велике.

Такі підлоги можуть використовуватися і в багатьох житлових будинках. Деякі замовники віддають перевагу саме полімерним покриттям в ході приватного ремонту і при обробці різних житлових приміщень. Покриття характеризуються широкою гамою кольорів і можливістю комбінувати різні дизайнерські ідеї.


banner

Наши достижения

banner
banner
banner