фев
01
2019
Підлоги є основою будь-якого приміщення і продуктовий склад не виняток. В даному випадку важливою умовою є не тільки міцність покриття, але і його відповідність санітарним нормам по зберіганню харчових продуктів. У приміщеннях такого роду покриття для підлоги відчуває велике навантаження, а використання спеціалізованої техніки і багаторівневих стелажів лише збільшує її.
Регулярні падіння вантажів, певний температурний режим, рівень вологості, необхідність підтримувати чистоту при зберіганні продуктів також руйнівно впливають на поверхню. Завдяки постійному впливу термін життя підлог у складських приміщеннях трохи нижче, ніж у всіх інших, хоча сучасні технології дозволяють продовжити його до 20 років і більше. Слід відразу зазначити, що для зберігання продуктів харчування не допускаються покриття з використанням дьогтю і дьогтьових мастик.
Яким же критеріям має відповідати ідеальна підлогу на складі для зберігання продуктів харчування:
Ідеально відповідають всім заданим критеріям покриття з бетону, однак регулярні пошкодження ведуть до утворення тріщин і розколів, що є причиною постійного утворення пилу, що осідає на всіх доступних поверхнях. Даний фактор також є дуже небажаним при роботі з продуктами харчування. Убезпечити себе від пошкодження такого роду дозволяє використання матеріалів на основі полімерів в особливо міцних видах бетонного покриття для підлоги.
Підібрати оптимальний спосіб захисту слід, виходячи із заданих вимог, з урахуванням специфіки роботи складу. Однак варто враховувати, що даний вибір краще всього довірити професіоналам. Бетонне покриття зовсім не означає, що приміщення буде сірим і монотонним. Новітні технології дозволяють створювати покриття для підлоги різноманітних кольорів і задовольнити побажання самого вибагливого клієнта. Сучасна підлога - це естетична краса, надійність, міцність і легкість підтримки санітарно-гігієнічних норм.
Предыдущая
Де краще використовувати полімерні підлогиСледующая
Правильна підлога для пекарніСпасибо за обращение!