Украина, 65000, г. Одесса, ул. Новосельского - 94, оф. 20

Захист бетонної підлоги на паркінгу

мар

02

2019

Люди, які проживають у великих мегаполісах в наш час дуже стурбовані проблемами, які почали виникати з паркуванням для своєї машини. А згідно з прогнозами, в найближчі декілька років в Україні слід очікувати стрімкого збільшення автопарку. Взявши це до уваги і намагаючись задовольнити всі потреби, що пред'являються до вітчизняної транспортної інфраструктури, інвестори все частіше починають вкладати свої кошти в будівництво окремо розташованих підземних паркінгів.

Слід зазначити, що устроєм і обслуговуванням підлогових покриттів в будівлях для паркування автомобілів повинні займатися лише фахівці з відповідними навичками. Тут з'являється цілком закономірне питання: «Як правильно захистити підлогу з бетону на парковці?». Деякі помилково вважають, що найкращим варіантом є укладання покриття з асфальту. Але використання даного покриття не відповідає стандартам санітарних норм, що пред'являються до окремо розташованих автомобільних паркінгів.

Більш ефективним варіантом є наливні (полімерні) підлоги.

Які ж вимоги повинні бути дотримані при облаштуванні паркінгу підлоговим покриттям?

Підлога повинна бути:

  • стійкою до дизельного палива, мастил та бензину;
  • декоративною;
  • безпиловою;
  • мати стійкість до абразивного зносу;
  • безшовною.

Всім цим вимогам максимально відповідають покриття з полімеру. Наприклад, оптимального результату можна досягти, якщо перед цим максимально ефективно провести облаштування стяжки на підлозі. Можливо, спочатку вартість здасться досить високою, проте, через деякий час, вона в повній мірі окупиться і буде служити ще багато років. Даний вид покриття підлоги на стоянці дасть можливість забезпечити бесшовность підлоги, за рахунок чого обслуговувати і прибирати її стане дуже комфортно. Прибирати всю територію парковки, яка покрита таким видом підлоги буде на багато простіше, адже у її власника буде можливість застосовувати спеціалізовану збиральну техніку і хімічні засоби для чищення.

Ще одна дуже велика перевага використання полімерної підлоги на парковці - варіативність. При роботі з даними підлогами, компанія-забудовник матиме можливість створити повністю ексклюзивний товар в кожному окремому випадку, взявши до уваги всі вимоги клієнта. Так як дані підлоги можуть мати широку палітру кольорів і будь-які комбінації по колірних рішеннях для кожної окремої зони паркування (стоянки і проїзди в різному кольорі, товщині і фактурі), є можливість створювати стоянки з абсолютно унікальним покриттям підлоги. Тому, на запитання замовників щодо вибору оптимального підлогового покриття, можна сміливо їм відповідати: «Полімерні наливні підлоги!»


banner

Наши достижения

banner
banner
banner